Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με τη διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας (φωτο)

Συνάντηση μεταξύ του βουλευτή Πέλλας Γ. Σηφάκη, του Συντονιστή Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Αβραμίδη με τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Φ.Ο.Αριδαίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 3/5 στα γραφεία του κόμματος στην Αριδαία.


Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και κινήθηκε κυρίως γύρω από το θέμα των εγκαταστάσεων καθώς το Δ.Α.Κ.Αριδαίας έχει αφεθεί στην τύχη του εδώ και πολλά χρόνια και ουσιαστικά πλέον συντηρείται αποκλειστικά από τους συλλόγους που το χρησιμοποιούν. Τέθηκαν πολλά θέματα από τη διοίκηση όπως αυτά της θέρμανσης, του παρκέ, της μόνωσης κλπ (θέματα που όσοι δήμαρχοι και βουλευτές και να πέρασαν δεν άγγιξαν) και ενημέρωσαν τον βουλευτή περί του τι μπορεί να γίνει για να βρεθεί λύση.


Από την σειρά του ο βουλευτής έδειξε ενδιαφέρον και ενημέρωσε για προγράμματα που ενδέχεται να δρομολογηθούν μέσα στον Μάιο και θα αφορά κτιριακά θέματα. Ζήτησε από τη διοίκηση έναν πλήρες φάκελο πάνω σε όλα τα θέματα και την κάλεσε στην Αθήνα για να διεκδικήσουν μαζί τα αυτονόητα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην επαρχία μας. Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε και ας ελπίσουμε να είναι η αρχή μίας καλής συνεργασίας για το καλό του τοπικού μπάσκετ και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου