Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Oλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Summer Camp του ΦΟ Αριδαίας

Πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό camp 2014, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 08-12 ετών, με πρωτοβουλία του Φ.Ο.Αριδαίας στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης στις 21 & 22 Ιουνίου.

Καλεσμένοι-συμμετέχοντες στην εκδήλωσης είναι οι Αστεριάδης Θεόδωρος και Παπαϊωακείμ Παντελής, προπονητής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, και εν ενεργεία παίκτης με πολυετή θητεία σε πολλές ομάδες της Α1, αντίστοιχα, καθώς και αρκετοί συμμετέχοντες πιτσιρικάδες, συνοδεία των γονέων τους. Σήμερα (21/6) πρώτη ημέρα του τουρνουά, οι λιλιπούτειοι μαθητές και αυριανοί… Γκάληδες, διδάχθηκαν από τους παραπάνω αλλά και από τους παίκτες του ανδρικού τμήματος της ομάδας του ΦΟΑ,τα μυστικά του μπάσκετ… διασκεδάζοντας ταυτόχρονα.

Η εκδήλωση άρχισε το Σάββατο (21/6) απογευματινές ώρες, με ενημέρωση και ομιλία από τους διοργανωτές, στην συνέχεια με Ball Handlihg, ντρίπλα και πάσα, κατόπιν διάλειμμα για χυμό και τέλος με Σουτ-Μπάσιμο-σουτ και κίνηση εξωτερικών παικτών, πρόγραμμα που ενθουσίασε τους μικρούς μπασκεμπολίστες αλλά και τους γονείς τους που τους παρακολουθούσαν με καμάρι από τις εξέδρες του σταδίου.Όπως πάντα έτσι και στην παραπάνω εκδήλωση ο πανταχού παρών γνωστός Παντελής, προσφέρει τις υπηρεσίες του, πάντα με το χαμόγελο και με την καλή του κουβέντα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αποκλειστική δήλωση του Παντελή Παπαϊωακείμ που τίμησε με την παρουσία του το camp.
Συνεχίστηκε την Κυριακή (22/6) για δεύτερη ημέρα στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, το καλοκαιρινό camp 2014 που διοργάνωσε ο Φ.Ο Αριδαίας. Πρωινές ώρες, άρχισαν να προσέρχονται οι μικροί αθλητές, προκειμένου μάθουν τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας και να διασκεδάσουν.

Αφού προπονήθηκαν κάτω από το βλέμμα των... δασκάλων Αστεριάδη Θεόδωρο και Παπαϊωακείμ Παντελή, στο τέλος έπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, χωρίσθηκαν σε τέσσερις ομάδες, όπου ο κάθε παίκτης είχε στην διάθεσή του ένα λεπτό, προκειμένου να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια, υπό τον έλεγχο και την εποπτεία των παικτών της ανδρικής ομάδας του ΦΟΑ. Σε μία μάλιστα από τις ομάδες, λόγω ισοβαθμίας στα καλάθια, χρειάσθηκε να παιχθεί αγώνας... μπαράζ μεταξύ των ισοβαθμησάντων για να ανακηρυχθεί ο νικητής.

Οι τρεις πρώτοι από κάθε ομάδα, μετά το πέρας του διαγωνισμού, έλαβαν έπαθλα- αναμνηστικά δώρα, ευγενική χορηγία από το κατάστημα Germanos της Αριδαίας. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, τα χειροκροτήματα, και τα συγχαρητήρια των προπονητών, παραγόντων και παρευρισκομένων θεατών. Για την ιστορία, αναφέρουμε τα δώδεκα ονόματα των νικητών από κάθε τετράδα:

1.-Γεωργιάδης Χρήστος-Γεωργιάδου Μαρία και Κούρτη Κρίστι,
2.-Ασβεστοπούλου Ελένη-Χ''αναγνώστου Ιορδάνης και Μαχαιρίδης Ιωάννης,
3.-Μπίνος Χρήστος-Προκοπίδης Δημήτριος και Τριγκάκη Εβίνα,
4.-Ρέπας Σωτήριος-Ζγουρέλης Παύλος και Μαλλιαρός Νικόλαος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αποκλειστική δήλωση του Θεόδωρου Αστεριάδη που τίμησε με την παρουσία του το camp.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου