Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Nέα διοίκηση στον ΦΟ Αριδαίας (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (23/6) βραδυνές ώρες... υπό τη συνοδεία μουσικής! η προγραμματισμένη τακτική γενική συνέλευση του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας (Φ.Ο.Α) σε αίθουσα του 1ου Γυμνασίου της πόλης.


Η μουσική έγκειται στο γεγονός ότι την ίδια ώρα οι μαθητές της Γ΄Γυμνασίου πραγματοποιούσαν το αποχαιρετιστήριο πάρτυ τους στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου. Η συνέλευση άρχισε κανονικά αφού υπήρχε η προβλεπόμενη απαρτία, με αρχικό ομιλητή τον πρόεδρο Προκοπίδη Λάκη, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, καθώς και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μπίνο Δημήτρη που τίμησε με την παρουσία του την συνέλευση.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της συνέλευσης Ιωαννίδης Γούλης, ο οποίος με τη σειρά του αφού ευχαρίστησε και αυτός τους παραπάνω, κήρυξε την έναρξη των εργασιών, δίνοντας και πάλι τον λόγο στον Προκοπίδη Λάκη για την κατάθεση-ανακοίνωση του απολογισμού της απερχόμενης διοίκησης. Μεταξύ άλλων ο Προκοπίδης, επισήμανε την οικονομική στενότητα που υπάρχει στον ΦΟΑ λόγω της μειωμένης επιχορήγησης από την κεντρική εξουσία, λέγοντας ότι ο σύλλογος έχει λαμβάνει συνολικά το ποσό των 20.000,00 ευρώ.


Τόνισε ότι από το 1978, έτος ίδρυσης του ΦΟΑ, ο σύλλογος και οι αθλητές του, σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στην άρση βαρών, είχαν σημαντικές παρουσίες και επιτυχίες στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, με αποτέλεσμα η Αλμωπία να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα. Ευχαρίστησε τους χορηγούς, και τον δήμο Αλμωπίας, καθώς και την δημοτική επιχείρηση Λουτρών για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν, και όχι μόνο. Τελειώνοντας, ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους παρευρισκόμενους, αλλά και τα νέα μέλη του συλλόγου, υπενθυμίζοντας, ειρήσθω εν παρόδω, ότι εν όψει της επικείμενης ψηφοφορίας τα νέα μέλη δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Αφού εγκρίθηκε ομόφωνα ο απολογισμός, στην συνέχεια ορίσθηκε η εφορευτική επιτροπή που αποτελείτο από τους Παπαγεωργίου Σπύρο και Χαμαλίδη Βασίλειο, και κατόπιν διεξήχθη ψηφοφορία, από την οποία προέκυψε το 9μελές συμβούλιο (7μελές συν δύο αναπληρωματικούς) ως κατωτέρω:

1.-Προκοπίδης Ευάγγελος - Πρόεδρος & Υπεύθυνος Άρσης Βαρών
2.-Αποστολίδης Γεώργιος - Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Μπάσκετ
3.-Βασίλογλου Ιωάννης - Γενικός Γραμματέας
4.-Σαμαρτζίδης Σοφοκλής - Αναπλ. Γενικός Γραμματέας
5.-Θυσιάδης Απόστολος - Ταμίας
6.-Κανονίδης Κοσμάς - Μέλος
7.-Πακαλίδης Λάζαρος - Μέλος
και αναπληρωματικά μέλη:
1.-Δημόπουλος Παναγιώτης
2.-Τσομπανίδης Αθανάσιος (Υπεύθυνος Στίβου)

http://www.karatzova.com/athlhtika/aridaia-nea-dioikhsh-ston-f.o-aridaias-fwto.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου