Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Η επόμενη μέρα του ΦΟ Αριδαίας (φώτο)

Χθες βράδυ έγινε το τραπέζι της ομάδας μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας, στο οποίο παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας θέλωντας να ενημερώσουν τους παίκτες για τις νέες εξελίξεις στην ομάδα.
Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Προκοπίδηςκάνοντας έναν απολογισμό για τη φετινή προσπάθεια η οποία κρίθηκε πετυχημένη παρά τα πολλά προλήματα που είχε η ομάδα. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι "οι πραγματικοί πρωταθλητές είναι αυτοί της κανονικής περιόδου και όχι των πλέι οφ."
Στη συνέχεια παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας τον Παναγιώτη Βάτση, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο, ενώ βράβευσε για την φετινή του προσπάθεια στην ομάδα τον τέως προπονητή του συλλόγου Λάζαρο Λούση.
Όπως είχε αναφέρει το karatzova.com χθες στη νέα Διοίκηση του Συλλόγου, που θα προκύψει από τις εκλογές τον άλλο μήνα, θα βρίσκονται ο Γιώργος Αποστολίδης και ο Κοσμάς Κανονίδης που έδωσαν το παρόν στο χθεσινό τραπέζι. Μαζί με αυτούς αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει στο Σύλλογο ώστε να γίνει ξανά δυνατός με στόχο να επιστρέψει μόνιμα στη Γ' Εθνική.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου