Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Φήμες για ΠΑΟΚ Αλμωπίας και Στ. Μπεγλόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στ. Μπεγλόπουλος εξετάζει μετά από πολλά χρόνια το ενδεχόμενο να αφήσει το ΦΟΑ για την νέα ομάδα της Αριδαίας, αυτή του ΠΑΟΚ Αλμωπίας του Ανδρέα Αβραάμ.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του myridea.gr που αναφέρει:

Μπορεί να συναντήθηκαν τυχαία αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο πρώην προπονητής του Φιλαθλητικού Παναγιώτης Βάτσης αλλά και η σημαία του ΦΟΑ για πάνω από μια δεκαετία Στ. Μπεγλόπουλος βρέθηκαν σε γνωστό  καφέ της Αριδαίας όπου αμφότεροι συζήτησαν για μεταγραφικά θέματα. Ο Στ. Μπεγλόπουλος δήλωσε στον Π. Βάτση πως σκοπός του είναι να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ Αλμωπίας τη νέα χρονιά αν του καλύψουν το βαρύ αν μη τι άλλο συμβόλαιο που επιθυμεί, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες από Έδεσσα.

O Π. Βάτσης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του παρά την προσπάθεια του Θοδωρή Ουρτζάνη να τον πείσει να αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ Αλμωπίας για να αποφορτήσει τον Α. Αβραάμ που διατελεί χρέη παίκτη, προέδρου αλλά και προπονητή του συλλόγου.Στο άκουσμα αυτής της είδησης ο Θ. Παπαβραάμ προσπάθησε να μεταπείσει τον Στ. Μπεγλόπουλο αναφέροντας του ότι θα είναι δύσκόλο να πάρει την ομάδα στις πλάτες του χωρίς αυτόν. Αν και από το βλέμμα του φαίνεται μάλλον πως τρίβει τα χέρια του για τον ηγετικό ρόλο που φαίνεται να αναλαμβάνει άμα τι απουσία του Στ. Μπεγλόπουλου. O Aνδρέας Αβραάμ έχει ζητήσει και τη μεταγραφή του Θ. Παπαβραάμ στον ΠΑΟΚ Αλμωπίας αλλά ένσταση υπέβαλαν παίκτες του συλλόγου αναφέροντας στον πρόεδρο πως επιθυμούν μόνο την προσθήκη του Στ. Μπεγλόπουλου.Από την άλλη ο Πρόεδρος , παίκτης και προπονητής του ΠΑΟΚ Αλμωπίας φαίνεται αποφασισμένος να παρουσιάσει τη νέα χρονιά ένα σύνολο έτοιμο για άνοδο στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ και η διαφαινόμενη προσθήκη του Στ. Μπεγλόπουλου του λύνει τα χέρια αφού προσθέτει ένα σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου