Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Νέος προπονητής του ΦΟ Aριδαίας ο Λάζαρος Λούσης (pics)


Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΦΟΑ ανακοίνωσε νέο προπονητή που θα πάρει τη θέση του Παναγιώτη Βάτση που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να είναι και φέτος στην ομάδα.Νέος πλέον προπονητής είναι ο Εδεσσαίος Λάζαρος Λούσης που επανέρχεται στους πάγκους μετά από την πετυχημένη πορεία που είχε σαν προπονητής στην Έδεσσα. 

Ως προπονητής ο Λάζαρος Λούσης έχει εργαστεί το 2007 – 2009 στις Ακαδημίες του Αερωπού Έδεσσας και του ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1974 και είναι ιδιοκτήτης της καφετερίας GOLDEN στην Έδεσσα. Ασχολήθηκε από μικρός με το μπάσκετ έχοντας σημαντική παρουσία στον ΓΑΣ Έδεσσας. Ως προπονητής εργάστηκε από το 1999 έως 2006 σε όλα τα αγωνιστικά τμήμα του ΓΑΣ Έδεσσας και του Αερωπού.

Είναι ο προπονητής που με την παρουσία του σφράγισε την αγωνιστική αναγέννηση του Εδεσσαϊκού μπάσκετ. Ακούραστος εργάτης του μπάσκετ αναδεικνύεται ως η σημαντικότερη προσωπικότητα του Εδεσσαϊκού μπάσκετ την δεκαετία του 2000.

Η παρουσίαση του νέου προπονητή έγινε την περασμένη Τετάρτη στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας (φωτο) και στη συνέχεια προπόνησε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του ΦΟΑ με το νέο του πρoπονητή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου