Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Βάτσης: "Δεν υπάρχει συνοχή στην ομάδα"

Η Αριδαία πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη με τους Διόσκουρους να είναι εκείνοι που χαμογέλασαν τελικά και ο Παναγιώτης Βάτσης υπογράμμισε ότι παρά την ποιότητα του ρόστερ, δεν υπάρχει ακόμα συνόχη στην ομάδα του, αλλά εμφανίστηκε... συγκρατημένα αισιόδοξος για τη συνέχεια...Τα όσα δήλωσε ο κόουτς της Αριδαίας στην επίσημη ιστοσελίδα των Διόσκουρων:

-Παίχτηκε ένα καλό παιχνίδι ήσυχο, χωρίς φασαρίες πείτε μας δυο λόγια για τον αγώνα.
«Πραγματικά ήταν ένα καλό παιχνίδι και καταρχάς θέλω να συγχαρώ τους Διόσκουρους, ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από την Αριδαία. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωθούμε, είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, πιστεύω ότι στις διακοπές των Χριστουγέννων θα αλλάξουμε πολλά πράγματα ως προς το τι πρέπει να κάνουμε και έπεται το μέλλον. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

-Εχετε πολύ καλό κλίμα στην κερκίδα όπως έχετε και ποιότητα παικτών στην ομάδα σας. Νομίζω ότι αδικείστε από την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεστε.
«Δεν υπάρχει συνοχή ακόμα στην ομάδα μας. Ακόμα δεν έχουμε βρεθεί μέσα στο γήπεδο σαν ομάδα. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε».

-Με βάση τα αποτελέσματά σας τα ματς τα έχετε χάσει στα τελευταία λεπτά και δύσκολα.
«Πραγματικά όλα τα ματς τα χάνουμε στο τέλος και ακόμα και κάποια μεγάλα σκορ που έχουμε δεχτεί ήταν αποτέλεσμα του τελευταίου δεκαλέπτου».


πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου