Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Aγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας 2012


Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας και το Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας (Φ.Ο.Α.)                                                                π ρ ο κ η ρ ύ σ ε ι

αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας, που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, με τους παρακάτω όρους:
1.-Κάθε Σχολείο μετέχει με μία ομάδα, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 7 άτομα(αγόρια – κορίτσια) και  να ξεπερνά τα 12.
2.- Η ευθύνη συγκρότησης  της ομάδας είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του κάθε Σχολείου, που οφείλει να φέρει ομοιόμορφες στολές με αρίθμηση.
3.-Η μετακίνηση των μαθητών- ιών θα γίνει με ευθύνη του Σχολείου.
4.-Η διάρκεια των αγώνων είναι 4 περίοδοι των 7΄ λεπτών(καθαρό). Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρχει παράταση 3΄λεπτών, μέχρι να υπάρξει νικητής.
5.-Η συμμετοχή στον αγώνα όλων των αθλητών –ιών που θα δηλωθούν στο Φύλλο Αγώνα, είναι υποχρεωτική.
6.-Ο συνοδός κάθε ομάδας δικαιούται 1 ταϊμ άουτ, στην διάρκεια κάθε περιόδου.
7.-Ο μαθητής που θα συμπληρώνει 5 φάουλ, αποβάλλεται από τον αγώνα και αντικαθίστανται.
8.-Ο αριθμός των συμμετοχών θα κρίνει και την μορφή των αγώνων ( όμιλοι ή αγώνες νοκ -άουτ).
9.-Ομάδες χωρίς συνοδό-προπονητή δεν θα γίνονται δεκτές.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται στην Πρόεδρο του  Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Κυρία Άννα Βαμβάκη μέχρι 23/3/2012(ώρα 13.30 μ.μ.) στο fax 2384022029, όπου στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων. Η έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 2/4/2012 και ο τελικός στις 6-4-12.
Στην νικήτρια ομάδα θα απονεμηθεί κύπελλο και στους αθλητές των τριών πρώτων ομάδων μετάλλια, που θα αθλοθετηθούν από το Δήμο Αλμωπίας.
Η διαιτησία και η γραμματεία των αγώνων  θα οριστεί με ευθύνη του Φ.Ο. Αριδαίας. Στον τελικό θα υπάρχει αξιολογημένος διαιτητής.
Για ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, θα ισχύει ο κανονισμός διεξαγωγής αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στους αγώνες, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από Ιατρό και οι σχετικές γνωματεύσεις-βεβαιώσεις θα προσκομιστούν στην γραμματεία των αγώνων.
                                                     Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας
 Άννα Βαμβάκη                                                                 Μαρία Μπεγλοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου