Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Φ.Ο. Αριδαίας - Πολύκαστρο 78-55

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις  η Ανδρική ομάδα του ΦΟΑ, για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας επιβλήθηκε με σχετική άνεση της σκληροτράχηλης ομάδας του Πολυκάστρου με σκορ 78 – 55. Οι φιλοξενούμενοι στην αρχή του αγώνα, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν στο σκορ με 0-6. Στην συνέχεια οι παίκτες του ΦΟΑ  ισσορόπησαν το παιχνίδι   και παίζοντας πολύ καλή άμυνα προηγήθηκαν  στο σκορ και το δεκάλεπτο βρήκε τον ΦΟΑ  προηγούμενο 19-9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η επίθεση του ΦΟΑ ήταν ασυγκράτητη πετυχαίνοντας  26 πόντους και το ημίχρονο έκλεισε 45-26.


Στο Β΄ ημίχρονο οι παίκτες του ΦΟΑ έπαιξαν συντηρητικά, συντήρησαν την διαφορά που εξασφάλισαν, για να λήξη το παιχνίδι με σκορ 78 – 55.


Παρά τις απουσίες του Βάσιου, Χαραλαμπίδη, Μπαρμπαγιάννη,  η ομάδα του ΦΟΑ  έπαιξε κατά διαστήματα πολύ  καλό μπάσκετ. Οι νέοι παίκτες του συλλόγου Υφαντίδης και Μπαλτάκης ενσωματώθηκαν πλήρως στην ομάδα και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.


Τα δεκάλεπτα: 19-9, 26-17(ημίχρονο 45-26) 14-17, 19-12 (τελικό 78-55).


Σύνθεση (Βάτσης): Μίσκος, Τοπαλίδης 14, Υφαντίδης 17 (4), Μπεγλόπουλος 18 (1), Παπαβραάμ 6, Αβραμίδης 12 (2), Πίπας 2, Μπαλτάκης 9 (1), Μάρκου.


Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΦΟΑ δεν αγωνίζεται καθώς έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων η ομάδα της Αξιούπολης.


Επίσης νικηφόρα συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες του ΦΟΑ Παίδων και Νεανίδων.


Η ομάδα των Παίδων κέρδισε εντός έδρας την ομάδα του Σκυδραϊκού και η ομάδα των Νεανίδων επιβλήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας της αντίστοιχης του Κολινδρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου